Mitä hyötyä on kulttuurien oppimisesta?

Last updated on: Published by: John 0

Eri paikoista tulevien ihmisten oppiminen voi olla merkittävä rooli suhteidesi ravinnossa muihin. Se myös kehittää terveellistä yhteisöä ja parantaa ongelmanratkaisutilanteita. Me kaikki tiedämme, että ihmiset ovat monin tavoin erilaisia. Meillä on erilaiset elämäntavat, uskonnot, sukupuoli, rotu ja kansallisuus. Näistä eroista huolimatta me kaikki olemme ihmisiä, jotka tuntevat kipua ja iloa. Edistyneiden teknologiainnovaatioiden ansiosta voimme nopeasti oppia kunkin kulttuurin ainutlaatuisuudesta ja lopettaa ihmiskunnan syrjinnän. Niille, jotka haluavat oppia lisää muista kulttuureista, tämä on hyvä paikka aloittaa. Joten mitä hyötyä on oppimisesta eri kulttuureista? Keskustellaan edelleen.
Voit ymmärtää maailmaa paremmin.

Altistuminen erilaisille kulttuureille voi auttaa sinua arvostamaan enemmän elämässä. Mitä enemmän olet vuorovaikutuksessa eri kulttuureista tulevien ihmisten kanssa, sitä enemmän arvostat ja kunnioitat heitä. Sosiaalisiin ryhmiin osallistuminen on erinomainen tapa paljastaa itsesi erilaisille kulttuureille ja käytännöille. Olitpa vuorovaikutuksessa eri alueiden tai maiden ihmisten kanssa, opit jotain uutta tapahtuman aikana. Kun liityt sosiaaliseen kokoamiseen muiden kulttuurien kanssa, voit nähdä, miksi muut ihmiset tekevät asioita samalla tavalla kuin he tekevät. Voit helposti ymmärtää ja kehittää myötätuntoa toisten kanssa. Kun opit kulttuurisesta monimuotoisuudesta, voit myös oppia lisää maantieteestä, uskonnosta ja historiasta.

Voit estää ja voittaa rodullisen ja etnisen jakautumisen.

Kun ihmisillä on etninen ja rodullinen jakautuminen, se voi vahingoittaa yhteiskuntaa. Esimerkiksi, jos yhteisössäsi on rotujakoa, se voi johtaa väärinkäsityksiin, mahdollisuuksien puutteeseen ja jopa väkivaltaan. Ihmiset kärsivät sekä taloudellisista että henkilöresursseista. Työsyrjintä on ollut tiedossa jo vuosia. Työnantajilla on erilainen kohtelu eri kulttuureista tulevien työntekijöiden keskuudessa. Jos kaikki ymmärtävät kulttuurisen monimuotoisuuden, voimme poistaa tällaisen rasismin missä tahansa työpaikalla. Nykyään työnantajat osoittavat rasismia työpaikallaan mikroagressioiden kautta. Se on epäsuora tai hienovarainen tapa syrjiä tiettyä ryhmää. Jos haluamme estää tämän rodullisen jakautumisen, meidän on koulutettava itseämme ja kohdeltava toisiaan tasavertaisesti. Voimme kirjoittaa syrjinnän ja perheväkivallan vastaisia ​​käytäntöjä asettaaksesi työntekijöiden käyttäytymisen. Tiiminrakennustilaisuudet toimivat myös tehokkaasti. Näin työntekijät voivat tutustua toisiinsa ja rakentaa positiivisen ja tasa-arvoisen työympäristön.

Voit minimoida stereotypiat.

Kun arvostamme kaikkia kulttuureja, luokittelemme vähemmän todennäköisesti muita ihmisiä stereotypioiden mukaan. Kaikki ovat ainutlaatuisia, mutta sitä ei pidä käyttää syynä kohtelemaan heitä eri tavalla yhteisössä. Voi olla järkevää luokitella asioita ja tapahtumia, mutta kun teet sen ihmisten hyväksi, se voi johtaa massiivisiin ongelmiin ja väärinkäsityksiin. Kun sinulla ei ole tarpeeksi käsitystä kulttuurisesta monimuotoisuudesta, voit arvioida tietyn henkilön negatiivisesti sen perusteella, kuka hän on ja mihin hän voi osallistua työssä. Esimerkiksi, kun esimiehesi näkee aasialaisen työtoverisi älykkääksi ja hyväksi numeroiden kanssa, mutta ei ihmisten kanssa, hän ei ehkä koskaan salli hänen kehittää ihmisiäan. Kun tilanne jatkuu, se voi johtaa alhaiseen tuottavuuteen ja tyytymättömiin asiakkaisiin. Tämä esimerkki stereotyypistä estää viestintää ja ryhmätyötä.

Voit parantaa viestintääsi.

Kieli voi olla kriittinen osa viestintäämme, mutta se voidaan voittaa muilla puhetavoilla. Jotkut maat eivät ymmärrä englantia. On kuitenkin joitain erilaisia ​​tapoja kommunikoida heidän kanssaan, mukaan lukien kuviollinen kieli, esitys ja Google-käännös. Voit myös oppia heidän kielensä, jos sinulla on mahdollisuus puhua heidän kanssaan joka päivä. Tutkimukset ovat osoittaneet, että vieraan kielen oppimisella on myönteisiä etuja mielellemme. Ensinnäkin se parantaa muistiamme. Tutkimuksessa todettiin, että kaksikielinen henkilö toimii paremmin kuin yksikielinen. Heillä on yleensä parempi työmuisti, joka käsittelee tietojen käsittelyä ja tallentamista lyhyessä ajassa. Toiseksi se voi lisätä tarkkaavaisuuttasi. Brain and Language Journal -tutkimuksen mukaan vieraan kielen puhuminen voi auttaa mieltäsi keskittymään ja käsittelemään häiriötekijöitä asianmukaisesti. Se voi auttaa aivojasi keskittymään syvällisemmin tehtäviisi ja jättämään huomiotta ja melut. Kun olet avoin tapaamaan ihmisiä eri kulttuureista, sinulla voi olla mahdollisuus avata monia ovia, laajentaa viestintääsi ja ymmärtää syvemmin muita maita. Lisäksi näet myös maailman heidän kulttuurinsa näkökulmasta.

 

Voit oppia uusia kokemuksia.

 

osa itsensä avaamista monikulttuurille on uusien ystävien saaminen. Voimme tavata ihmisiä eri taustoista ja erilaisista näkökulmista. Lisäksi voimme myös oppia toisiltamme arvokkaita tarinoita ja oppitunteja. Mikä tekee siitä mielenkiintoisemman on, että voimme arvostaa omaa kulttuuriamme eri henkilöiltä

Related posts