Kulttuurin muuttuminen edellyttää rutiinien ja toimintojen muuttamista.

Last updated on: Published by: John 0

Ihmisen tapojen muuttamisella ja ryhmän käyttäytymisen muuttamisella ei ole paljon eroa. Parhaat lähestymistavat ovat käytössä: visualisoi tulokset, tee asiat hitaasti ja ennakoi ongelmat.

Harkitse tuloksia.

Anna heidän nähdä, maistaa ja koskettaa sitä. Merkitys antaa yksilöille välähdyksen siitä, millaista elämä voi olla, jos he muuttuvat. Vähemmän puhumista ja enemmän näyttämistä on oikea tapa edetä.
Tämän jälkeen linkitä jokainen työntekijä muutokseen. Mikä rooli heillä voi olla muutoksen edistämisessä? Mikä on heidän hyötynsä? Anna heille jotain ennakoitavaa, kuten parempi työympäristö.

 

Ottaa rennosti.

 

Aseta odotukset ja aikataulut selittämällä tarvittavat prosessit. Kun ylikuormitat niitä liian suurella muutoksella kerralla, vaarana on erimielisyys.
Pilko oppiminen osiin. Useimmat muutokset edellyttävät koulutusta, ja joitain asenteita ja taitoja on päivitettävä.
Viestisi on vain yhtä tehokas kuin sanansaattajasi. Sanansaattajasi ovat liikkeen luojia ja varmistavat, että liikkeentekijäsi ovat mukana muutosten kanssa ja selittävät ne selkeästi.
Kisa voitetaan kulkemalla hitaasti ja tasaisesti, mikä vie jonkin aikaa.

 

Odota ongelmia.

Odota riitaa. Tee strategia vastoinkäymisten käsittelemiseksi. Mikä voi olla este tai kompastuskivi? Mikä on paras tapa käsitellä sitä? Valmistaudu tuleviin vaikeisiin päiviin.

Tarkista pulssi. Käytä aikaa tarkistaaksesi, miten asiat sujuvat, pyytämällä palautetta esimiehiltä ja heidän työntekijöiltä. Jos muutos alkaa menettää pitoa, palaa takaisin ja kytke ne uudelleen. Anna ihmisille näkemys siitä, mitä “tulee olemaan” herättääksesi heidän kiinnostuksensa uudelleen.

 

Eteenpäin ja ylöspäin

 

Tottumuksesta ei ole koskaan yksinkertaista päästä eroon, ja kulttuurinen muutos vaatii liikettä, liikkeentekijöitä ja aikaa menestyäkseen.

Tulee olemaan kitkaa, koska muutos voi herättää pelkoa yksilöissä ja saada heidät vastustamaan.

Kulttuurimuutos tulee suunnitella ja toteuttaa alusta asti hyvin, mikä edellyttää strategista suunnitelmaa, jolla on pitkän aikavälin visio, joka mahdollistaa muutoksen saannin. Tärkeintä muistaa on sitoa henkilöstösi organisaatiosi tavoitteeseen. Osoita sitten, kuinka tämä muutos vahvistaa heidän sidostaan ​​tarkoitukseen ja uraan.

Yksilöiden ja organisaatioiden on uhrattava aikaa ja kärsivällisyyttä kulttuuriin vaikuttavien tapojen ja toimintatapojen muuttamiseen.

Olemme BetterUpissa nähneet, kuinka johdonmukainen valmennus ja yksilöllinen tuki voivat johtaa nopeaan ja pitkäkestoiseen tapamuutokseen. Sillä on aaltoileva vaikutus, kun johtajat ja johtajat muokkaavat tehokkaasti käyttäytymistään, ja heidän mallinnuksensa mahdollistaa liikkeen kulttuurisen muutoksen keston kauemmin kuin hetken.

Related posts